Anna-Alicia Sklias

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Anna-Alicia Sklias, danseres, presentatrice en ook jongerencoach, zal een bijzondere dansvoorstelling geven met Juvat Westendorp. Even stil genieten.

Een korte impressie

Sinds kort is de Haagse presentatrice een van de gezichten van Our Life Project!, een initiatief waarmee eenzaamheid onder jongeren bespreekbaar wordt gemaakt.

“Als dansdocent, choreografe en via het TV-programma Junior Dance kom ik in aanraking met heel jonge meiden. Het is onvoorstelbaar hoe vaak je dan merkt hoe ze met zichzelf in de knoop zitten. Dat kan variëren van eenzaamheid tot zelfs het snijden in de eigen polsen.”

Hieronder een selectie video’s

Meer informatie over Anna-Alicia

Lees het artikel waarin Anna-Alicia zegt dat ze zich eenzaam heeft gevoeld. Of een openhartig interview in de Glamour. Wil je meer van haar zien, bekijk hier meerder youtube filmpjes.

 

Instagram Anna-Alicia

  • The ultimate “when-your-hairdresser-makes-you-feel-and-look-like-a-true-moviestar” Experience

#newlook #newjob #soonmore
  • Remember the past, create the future
❤️🧡💛💚💙💜
#proudinmycalvins #calvinklein 📸 credits @arendadehoop 🎶 @tessvanzwol
  • Nooit meer naar huis
Dit voor altijd
  • Totes amazing you are gorgeous creature! 🔥💥☄️
  • 🧜🏼‍♀️
  • Alle hokjes van de Lock Me Up actie van @freeagirl zijn in rook opgegaan... Jouw steun is nu keihard nodig! 💞
  • Work hard play hard @robinvandamme
  • Het is Internationale Vrouwendag. Vandaag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor vrouwenrechten. Daarom vraag ik jou om stil te staan bij de twee miljoen meisjes en jonge vrouwen die gedwongen worden tot prostitutie. Ik heb mij aangemeld als deelnemer van Lock me Up - Free a Girl. Ik laat mij in in de actieweek de van 13-19 mei opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. De hokjes staan symbool voor bordelen in Azië, waar meisjes 20-30 keer per dag worden verkracht. Free a Girl bevrijdt deze meisjes. Ik wil jou vragen om je vandaag, net als 450 andere Freedom Fighters, op te geven zodat Free a Girl meisjes kan blijven bevrijden uit bordelen. Samen staan we sterker. Lever ook 12 uur je vrijheid in en geef je vandaag op als deelnemer. Ga naar www.lockmeup.nl. #lockmeup #freeagirl #freedomfighter
  • Patsy & Eddie at their best #absolutelyfabulous

Follow Me!

Nieuws

Mental Health Foundation