Juvat Westendorp

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Deze ‘So You Think You Can Dance’ ster kan het echt, dansen. En hij is ook choreograaf en acteur! Samen met Anna-Alicia Sklias zal hij een dans opvoeren. Hij is niet bang om zich buiten zijn comfort zone te begeven. Een flitsend optreden bij het Depressiegala pas hier goed bij.

Een korte impressie

Hieronder een selectie video’s

Meer informatie over Juvat

Bekijk zijn eigen website,
of de website van de Juvat Dance Academy,
Lees een kort portret van deze Amsterdammer

Instagram Juvat

  • BOOM 💥

Zal ik nog een keer de ring in gaan?

Begin je week goed. Fijne maandag iedereen 🌟

#mondays #boom #boxing #stickandmove #slipandpunch #boxingstars
  • Ligt een dooie op mijn bank... Throwbackje naar @despasbs6 met @bbschneider . Best geinig.

Doei.

#despa #serie #ligteendooieopmnbank #ididntkillhim #hugosymor
  • Dit schilderij heb ik 6 jaar geleden gekocht op een werktrip bij een lokale artiest in Orlando, US. Het herinnert mij er nog steeds dagelijks aan dat ik dankbaar mag zijn met de dingen die ik heb en mag doen. 
Voor veel mensen is dagelijks eten nog steeds geen  vanzelfsprekendheid. 
Misschien een hele confronterende vraag maar ik ga hem toch stellen.

Hoe draag jij je steentje bij aan meer gelijkheid in de wereld?

Ik stel deze vraag om meer inspiratie op te doen voor o.a. mezelf. Misschien kunnen we elkaar aan ideeen helpen in de comments?

Liefs❤️ 📸: @jaflu 
#painting #schilderij #ongelijkheid #dankbaar #kunst #home #livingroom #monday
  • Vandaag ben ik samen met @woezelenpipofficial & @francisbeukeveld langsgegaan bij verschillende opvanglocaties in NL. 
Zoals je kan zien hebben we flink gelachen vandaag en dat was natuurlijk precies de bedoeling.

Het verhaal achter kinderen in de opvang is echter stukken minder leuk. Vaak hebben deze kids dingen meegemaakt die je geen kind toewenst. Wij zijn vandaag in gesprek gegaan met de opvanglocaties en ik heb me even laten bijpraten over waar deze kids en hun ouders (laatste opvang was een vrouwenopvang) vandaan komen. Mijn hart huilt als je hoort wat ik vandaag weer heb gehoord.

Daarom is het des te belangrijker dat de kids die in de opvang terecht komen z.s.m. goed worden begeleid naar de juiste woonplek. Je kan je voorstellen dat kinderen die in de opvang terecht komen niet nog tig keer willen verhuizen, tig keer nieuwe vriendjes willen maken en tig keer opnieuw nieuwe mensen willen leren vertrouwen. Kinderen moeten kind kunnen zijn en zouden zich niet bezig hoeven houden met volwassenproblematiek.

Daarom gaan we as donderdag met @hetvergetenkind namens al deze kinderen een petitie aanbieden waarin we vragen om één vaste woonplek voor kinderen in de opvang die meteen de juiste en veilige leefomgeving dient te zijn.

Teken jij de petitie ook nog even snel? Het kost 30 seconden van je tijd maar je helpt deze koters enorm.

Link in bio!

Als laatste wil ik nog even mijn bewondering uitspreken voor de mensen in de zorg die zich zo hard inzetten voor deze kinderen. Een groot hart hebben jullie ❤️ #hetvergetenkind #stopdecarrousel #stophetdoorverhuizen
  • IT’S MY BIRTHDAY ! 30 jaar alweer ! 31-01-89. 🎉🎁 Wat heb ik in mijn 20er jaren veel vette dingen meegemaakt. Let’s make my 30’s count even more. ❤️ #birthday #30 #detijdvliegt #jfkmen 📸 @marthehennink
  • Ik ben vandaag ingesneeuwd in Maastricht. Leuk he?

Dit was overigens gister toen ik werd verrast door @edwinsmulders bij de vondelkerk in Amsterdam. Aan zijn lens valt niet te ontkomen, jeetje wat is die man weer scherp. 📸: @edwinsmulders !!
  • Coming soon...
  • Een van de mooiste dingen van 2018. Het mogen trouwen van een van mijn beste vrienden ❤️ @steph2930 & Naomi , love you guys !

#babs #trouwen #wedding #trots #hoogtepunt
  • 2019 is gonna be one heck of an adventure ❤️ Shoot for @jfk.men out now!
📸: @marthehennink 
#jfk #powermoves #2019 #shoot #mensfashion #airmax1

Volg Juvat

Nieuws

Mental Health Foundation