Juvat Westendorp

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Deze ‘So You Think You Can Dance’ ster kan het echt, dansen. En hij is ook choreograaf en acteur! Samen met Anna-Alicia Sklias zal hij een dans opvoeren. Hij is niet bang om zich buiten zijn comfort zone te begeven. Een flitsend optreden bij het Depressiegala pas hier goed bij.

Een korte impressie

Hieronder een selectie video’s

Meer informatie over Juvat

Bekijk zijn eigen website,
of de website van de Juvat Dance Academy,
Lees een kort portret van deze Amsterdammer

Instagram Juvat

  • OLD FOOTAGE ALERT 🚨 @every.now.and.denden 30 jaar 🥳! Al meer dan 15 jaar een van mijn allerbeste vrienden.
Iemand die altijd eerlijk tegen me is. Als ik weer eens impulsief iets wil gaan ondernemen is hij de eerste die de advocaat van de duivel speelt en zegt: “is dat wel verstandig Juuv”. Meestal heeft hij gelijk. Desondanks luister ik niet altijd. Als ik dan op mijn bek ga lacht hij me achteraf niet uit maar praat hij me moed in en helpt hij me overeind. Dat is echte vriendschap. Iemand die je pusht om nog beter te worden en je grenzen te verleggen. Video 1 is een hele oude battle die Den en ik samen hebben gedaan, hier was ik 17/18? Hij was toen al veel beter dan ik, maar hij nam me mee en gaf me het vertrouwen op de dansvloer. Toen al zag hij wat hij moest doen of zeggen om mij te motiveren. Dat is vriendschap voor mij. 
Verder ken ik weinig mensen die zo gedisciplineerd en hard werken als Den. 7 dagen in de week is hij bij mij in de studio om te werken aan zijn eigen skillset maar ook aan zijn danscompany @groundzero.dancecompany . 
Zoals je ziet staat ook @vincentvianen veel op onze foto’s. Vin is uit hetzelfde hout gesneden. Altijd gefocussed en hard zijn skills aan het finetunen. 
Ik denk dat de boodschap hier is: omring jezelf met strebers, mensen die een positieve mindset hebben, vooruit streven zonder daarbij over lijken te gaan, eerlijk met je zijn(ook als de waarheid niet zo leuk is), je vooruit helpen en je omhoog tillen als het even niet meezit.

Den.
Alleen oude mannen lullen zoals ik hierboven. Welkom bij de ouwe lullen club.

GEFELICITEERD BROERTJE ❤️!!! #denden #is #oud #maar #goud #mycircle #bermudadriehoek #oldfootage #bboys #seewhatididinthebattle👀🤡
  • Look deep into my eyes and tell me I’m not beautifull.. I woke up like this 👍🏽 Welke foto vind jij het mooiste?

#mondays #coffee #beauty #fitgirl #hairandmakeupbyme #juvattutorials #bitchplease #hatersgonnahate #nipslip 
#waargaathetfout #ohja #quarantaine
  • @trainenmetjuvat 👊🏽❤️ Wat een vervelende situatie is het toch, voor jou, voor mij voor iedereen. Ook de kids hebben het best lastig. Niet naar school, naar je vriendjes, muziekles of de sportvereniging kunnen. Je zal maar als kind de hele dag thuis zitten en niets of weinig kunnen doen. Ik kreeg de afgelopen weken veel vragen via DM van schoolonderwijzers of ik niet een beweegfilmpje kon maken voor hun leerlingen. 
Speciaal voor de kids heb ik i.s.m @joggnl een programma ontwikkeld om de kids toch een beetje in beweging te kunnen krijgen in een tijd waar stilzitten inmiddels de standaard aan het worden is. We gaan fitnessen, dansen en challenges met elkaar doen!

Je kan je eigen filmpje maken en mij daarin taggen, gebruik dan altijd de hashtag #beweegthuis. De leukste video’s krijgen van mij een prijs thuis opgestuurd 🥇. Vanaf a.s. maandag komen er elke week 3 video’s online op mijn YouTube kanaal. Ik heb hiervoor ook een Instagram aangemaakt. Hier kunnen we met elkaar in contact blijven!

@trainenmetjuvat 
Laten jullie het aan jullie kids weten of doe je zelf mee? ❤️ Samen staan we sterk!

#beweegthuis #trainenmetjuvat #joggnl
  • Cadeautje voor mezelf😊

Deze prachtige oldtimer op de kop getikt. De komende maanden moet ik toch wat om handen hebben. Nieuw projectje om aan te sleutelen. Ze is klaar voor een fikse opknapbeurt. Alhoewel zeg eerlijk:

is ze nu niet al wonderschoon😍😍😍? #liefdeopheteerstegezicht #nieuw #project #sleutelen #motor #opknappen #wachtmaar #honda #cx500 #custom #ombouw #caferacer #ikbenverliefd #bike #klussenmetsteph #nietbooszijndenden #oldtimer
  • Vandaag even heerlijk uitgewaaid langs de kustlijn!

Alkmaar-Warmenhuizen-Schoorl-Schagen-Bergen aan zee. 
Precies wat ik even nodig had ❤️ Morgen weer de hele dag achter de laptop. Maandag heb ik wat leuks voor de basisschoolleerlingen ! 
#motor #tourtje #noordholland #friends #anderhalvemeter #luktprimazo
  • M O O D.

Iedereen die mij kent weet dat ik moeite heb met stilzitten en niks doen.... #quarantaine #schaamteloze #selfie #joe
  • ❤️❤️❤️❤️❤️ Terwijl Corona ons leven beheerst kunnen we donkere gedachten ons ook snel de baas laten zijn. Het zijn onzekere tijden, en dat zaait veel twijfel en speelt allerlei negatieve emoties in de hand. Die emoties, gedachten en het bijbehorende handelen heeft ook weer zo zijn effect op je directe omgeving en voor je het weet zitten we in een neerwaartse spiraal. Hoe langer dit duurt des te groter de kans dat dit bij meer en meer van ons gaat spelen. Laten we ons hier ook bewust van blijven en zoveel mogelijk positivisme in elkaar oproepen. Laten we met elkaar lachen, dan maar via FaceTime. Met elkaar sporten, hetzij via Skype en elkaar met een knipoog blijven uitdagen tot onschuldige stommiteiten als een toiletrol hooghouden. Humor is één manier om je koppie erbij te houden in tijden als deze.

Ik heb het een aantal maanden geleden uitgebreid over de wet van de aantrekkingskracht gehad met de leerlingen van dreamschool. Leerlingen die soms vast zaten in zo’n neerwaartse spiraal zoals hierboven beschreven maar er zelf voor hebben gekozen om die spiraal te doorbreken en zich op te geven voor Dreamschool. Zich op te geven voor een programma dat kan helpen bij die verandering. Een verandering van positiviteit waar ieder mens recht op heeft maar wat soms erg ver en moeilijk bereikbaar lijkt te zijn. Deze leerlingen hebben mij ook weer geïnspireerd om de dingen die ik doe nog beter en met nog meer intentie te doen. Ik hoop dat ik dat een klein beetje heb terug kunnen geven. Dankbaar dat ik hier een klein onderdeel van mocht zijn dit seizoen. 
Zie @dreamschoolntr vanavond om 20:25 bij @npo_3. -wees lief, je weet niet wat mensen hebben meegemaakt. Als ze de wil hebben om te veranderen, geef ze dan de ruimte om dat te doen-

#dreamschool #positieve #mindset
  • Wie moet dit ook proberen?

Around the world links en rechts. Tag al die “skillers”👇🏽 stuur mij je video en ik repost op mijn story. 
#stayathomechallenge #pt2 #ikverveelmenuecht #kommaardoor #skillers
  • 5 days into quarantine.... Wie heeft er wel eens geprobeerd een Super Saiyan te worden? 
Eerlijk wezen nou...!!! Swipe right voor een klassiekertje 👉🏼 #quarantainemaaktmegek #supersaiyan #dbz #ikhebditechtgeprobeerd #confessions #dragonballz

Volg Juvat

Nieuws

Mental Health Foundation