Katja Schuurman

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Jawel, ook Katja is van de partij. Geweldig. Ze zal een voordracht geven. Dat belooft wat!

Een korte impressie

Je ziet hoe veelzijdig ze is in deze filmpjes!

Katja op Instagram

  • #voetbal #riodejaneiro #buitenspelen #zon #zinin
  • Deze lach is toch wel hetgeen in de wereld dat me het áller gelukkigst maakt 😁☺️ #lachen #geluk
  • Goed nieuws! Na 6 weken exclusief bij Bijenkorf te zijn verkocht, is ons nieuwe mix-and-match servies nu beschikbaar in onze webshop (www.returntosender.nl). Dit mooie servies is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen onze producent in Thailand en designer Laura de Monchy. 
Borden, bakjes, schalen en mokken in verschillende kleuren.. Voor ieder wat wils! Ben je benieuwd? Ga dan snel naar onze webshop! #returntosender #servies #womenempowerment
  • Gehavend na The Battle 😉 Morgen 20.00 op @rtl4 Samen met mijn vriendje @najibamhali #stunt #set #belgie
  • Wat nu weer?? Nou, ik word stuntvrouw! Ja ja. Op rijdende auto’s springen, van absurd grote hoogtes springen, schieten.. Belachelijk eng en hard trainen, maar dankzij het team van Marco Maas en @stuntteamdebeukelaer ben ik best een eind gekomen.. Aanstaande zondag om 20.00 op @rtl4 : THE BATTLE 💥💥💥
  • ‘It’s not how far you fall, but how high you bounce that counts’ ✌🏽
  • Aan de pers en eenieder die elke dag weer bladen, kranten en online sites moet vullen: Kunnen de leugens over mij alstjeblieft ophouden. Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld. Wat ik nu ga doen, gaat in tegen wie ik ben en waar ik voor sta; namelijk dat ik überhaupt serieus reageer (nog een keer) op alle walgelijke beweringen van de laatste tijd. Maar ik doe het, omdat ik wil dat deze negativiteit stopt, voor mezelf, en voor de mensen waar ik van houd:
1) Ik heb geen seksverslaving. Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen.
2) Ik heb géén seks gehad aan boord van de KLM vlucht van Johannesburg naar huis.
3) Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM vlucht wil boeken en online in wil checken. (Sterker nog, mijn volgende vlucht ivm mijn nieuwe programma voor @rtl4 is geboekt en ik zit op een KLM vlucht naar Zuid Amerika.)
Ik probeer mijn leven zo goed mogelijk te leven, goed te zijn voor de mensen om me heen, en ook voor hen verder weg (@returntosender_nl ). Ik heb lang geleden de keuze gemaakt open te zijn over hoe ik leef en de keuzes die ik maak - ook als die afwijkend waren van de heersende norm- omdat ik, al 25 jaar levend onder een vergrootglas, mezelf vrij wilde voelen. Achteraf ben ik wellicht te open geweest, want ik heb mezelf te kwetsbaar gemaakt, en te aantrekkelijk voor roddel en spannende verhalen. Nogmaals: alstjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop.. Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker.
  • WAARSCHUWING! Dit is een vrij onvoordelige edit, want ik lijk hierdoor best wel een behoorlijke randdebiel; Ik weet bijvoorbeeld echt wel dat Bob Marley uit Jamaica komt! 🙈 #thebattle Zondag 20.00 weer op @rtl4 ✌🏽
  • ❤️ “Als ik de liefde kon vangen, kreeg iedereen een flesje vol. Dan dronken we de wereld mooi, en proostten we op lol.” (@ateliersukha )

Volg Katja op Instagram

Nieuws

Mental Health Foundation