Laura van Kaam

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

We hebben groot respect voor zangeres en Voice Kids winnares Laura van Kaam (18). Ze zal ook acte de présence geven terwijl ze momenteel zelf lijdt aan een zware depressie.

Ze zegt hier zelf over:

“Het Depressiegala zie ik als een kans om mijn verhaal ook via mijn muzikale weg te kunnen vertellen”

“Muziek geeft mij de energie en kracht om deze zware periode te kunnen doorstaan”.

Kort geleden vertelde ze via Facebook dat ze aan een depressie leed. Ze kreeg veel bijval en waardering voor haar openheid.

Lieve volgers, dit is mijn verhaal. Een heel eerlijk verhaal. Ik verplichtte mijzelf net weer wat leuks te posten op…

Geplaatst door Laura van Kaam on stage op dinsdag 6 december 2016

Een korte impressie

Meer informatie over Laura

Bekijk meer video’s op Laura’s eigen youtube kanaal of haar eigen website.

Instagram Laura

  • ☀️🌻🌸
  • Als jij maar naar me lacht 🎶
.
📷: @setvexy
  • ✨ Ik heb dus vannacht gedroomd dat ik per ongeluk naar het Ajax stadion was gereden ipv naar die van Feyenoord (de kuip) en dat ik daarom niet meer mee mocht doen omdat ik te laat was 😂😂 #ok #beetjesneu  #stilldreaming #maardananders
  • 😢🙏🏻 Zoveel gevoeld deze dagen. Op het einde stond bijna iedereen vol overgave in de regen. Maar ik hield het ook niet droog. Marco raakt me. 50 duizend lichtjes raken me. Waar ik vandaan kom, waar ik nu sta, raakt me. Wat raakt me niet?!! Bizarre dagen gehad.... Thx @arminvanbuuren
.
#alsallelichtenzijngedoofd #besefmomentje #mbdk #dekuip #marcoborsato
  • Lieve Marco,
.
“We gaan mooie herinneringen maken”, dat is wat je tegen me zei toen dit avontuur begon. Je vroeg me namelijk of ik een nummer met jou mee wilde zingen tijdens de Kuip concerten. DE kuip concerten, want dat je historie hebt geschreven, is meer dan duidelijk.
.
Herinneringen, die ik voor altijd in mijn hart zal sluiten. In deze dagen heb ik gehuild van geluk, ik heb ongelooflijk genoten, maar bovenal heel veel gelachen. Het liedje die we zongen “Als jij maar naar me lacht” heeft daarom een totaal andere betekenis voor me gekregen. Ik heb nog net geen spierpijn in mijn kaken van mijn brede glimlach die ik elk optreden droeg.
.
In mijn ogen ben je een held. 5x de Kuip plat spelen op deze manier, doet niemand jou na. Ik denk dat ieder persoon in Nederland wel iemand kent die is geweest. Hoe wonderlijk is dat.
.
Vanavond is de laatste show… Het dak kan er niet vanaf maar ik weet zeker dat heel Rotterdam zal voelen dat het grootste feest van Nederland plaatsvindt in de Kuip. Bij jou! Ik ben super trots op hoe je dit doet!
.
Ik ben je dankbaar. Je was bereid, zo’n ongelooflijk groot podium, jouw podium, te delen. Ik mocht naast je staan en samen hebben we inderdaad onvergetelijk mooie herinneringen gemaakt.
. 
Toen, hield je me vast en zei je dat alles goed zou komen. Nu, houd je me vast en lachen we zingend, zingen we lachend;
“Als jij maar naar me lacht…”
.
♥️ @borsato

Laura
.
📷: @setvexy
  • Morgen de allerlaatste.... Ik kan niet wachten! 🔥🙏🏻 Zin in!!!
.
#rustdag #mbdkgordijntjes #mbdk #dekuip #duet #sing #marcoborsato #lauravankaam
.
📷: @annegienschilling
  • Genieten!!!
.
📷: @setvexy
  • Siem is nog nooit naar een concert geweest. Maar door de middagshow kon m’n bonusbroertje ook mee 😍 Wat is het óngelooflijk fijn om al deze dagen met mijn naasten te mogen beleven. Ik ben ook hen, eeuwig dankbaar voor het zijn van wie ze zijn!!!♥️🙏🏻 Deze herinneringen sluit ik voor altijd in mijn hart.... Nog 1 show te gaan.... Woensdag wordt bijzonder. Ik voel het!!!!
.
#mbdk #dekuip #duet #sing #marcoborsato #lauravankaam
  • Whaaaahahaha.... Hier was ik nét 11. 😱 Een van mijn eerste interviews en zo te horen had ik 2 duidelijke dromen... Maar nog niet wetende dat ik nu, 9 a 10 jaar later, NAAST hem, in de Kuip mag staan... 🙈 
Sidenote, er passen 16.000 mensen in Ahoy. Maar nu sta ik voor ruim 50 duizend man..... Het grootste concert podium die je in Nederland kan krijgen. En dat 5 keer. 
Mijn 2 dromen van toen gecombineerd... Hoe bijzonder dat ik dit filmpje heb?!! ♥️🙏🏻 En wat een broekie was ik! 
DROMEN ZIJN GEEN BEDROG! Hahaha!
.
#mbdk #dekuip #duet #dreamsdocometrue #sing #marcoborsato #lauravankaam #dromenzijngeenbedrog

Volg Laura

Nieuws

Mental Health Foundation