Laura van Kaam

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

We hebben groot respect voor zangeres en Voice Kids winnares Laura van Kaam (18). Ze zal ook acte de présence geven terwijl ze momenteel zelf lijdt aan een zware depressie.

Ze zegt hier zelf over:

“Het Depressiegala zie ik als een kans om mijn verhaal ook via mijn muzikale weg te kunnen vertellen”

“Muziek geeft mij de energie en kracht om deze zware periode te kunnen doorstaan”.

Kort geleden vertelde ze via Facebook dat ze aan een depressie leed. Ze kreeg veel bijval en waardering voor haar openheid.

Lieve volgers, dit is mijn verhaal. Een heel eerlijk verhaal. Ik verplichtte mijzelf net weer wat leuks te posten op…

Geplaatst door Laura van Kaam on stage op dinsdag 6 december 2016

Een korte impressie

Meer informatie over Laura

Bekijk meer video’s op Laura’s eigen youtube kanaal of haar eigen website.

Instagram Laura

  • #vriendinnentijd #Musically 😅🙈⭐️😄
  • 🌸🍀😄
  • Dankbaar meisje😍🙏🏻🍀 #thankful #thanks Voor jullie mooie woorden; jullie aanwezigheid; jullie steun; liefde; kracht; gewoon BEDANKT!
  • Family first 😍🙏🏻🌸 Ons gezinnetje, zo blij met hen !!! 🍀 #30jaargetrouwd #samenvieren #geluksmomentje
  • Het was even wat stil vanuit mijn kant, dat omdat ik mij richtte op wellicht wel de aller heftigste behandeling die ik tegen mijn depressie kon krijgen. 
Dat wanneer alle medicatie die je geprobeerd hebt niets doet, dat therapieën ook niet genoeg doen...etcetera etcetera... Dan ga je (in mijn geval) over op dit... ECT, electro convulsie therapie. (Iets wat niet snel aan jonge mensen gegeven wordt).
Op deze foto moest ik nog 3 behandelingen. Ik had er al behoorlijk wat gehad. Maar daar lag ik klaar, daar in het ziekenhuis waar ik 2x per week onder volledig narcose ging zodat ze mij konden behandelen tegen die ene rotziekte waar ik al zolang mee worstel, waar ik heb besloten eerlijk over te zijn (zo ook nu!) zodat ik ten alle tijden mijzelf kan blijven hier op internet en in dit leven!
Ik mag melden dat ik erop vooruit ben gegaan, ik lach weer, heb geen gesloten afdeling meer nodig, of machtigingen van rechters. Ik zit hier nu vrijwillig, zodat ik de ondersteuning krijg die ik na alles nog wel nodig heb. 
Donderdag speel ik voor het eerst weer voor publiek, een kleine klus, waar ik écht ZIN in heb! 😍💪🏻🤘🏻Ik vecht en ik vecht, met de steun van al mijn lieve vrienden en fantastische familie. Maar ook met jullie steun, die óók veel met mij doet, DANK daarvoor!!!!
Ik blijf eerlijk, maar ben niet ‘dat meisje met die ernstige depressie’... Ik ben gewoon Laura, Laura van Kaam! En ieder mens op deze wereld heeft een verhaal, dit is mijn verhaal. Maar ik ga gewoon verder met wat ik zo onwijs fijn vind om te doen: muziek maken.... En de een krijgt een been geopereerd als hij moeite heeft met lopen, ik kreeg behandelingen aan mijn hoofd op de OK in het ziekenhuis. Dat omdat mijn hoofd soms andere dingen denkt doordat het ziek is. Net als een gebroken been die niet kan lopen... Liefs!!! Laura 🍀
  • Ik. Hou. Van. Puppy’s 😜😍🤘🏻😏 #notmine #wilhemwelhebben #opzich #kommaarop #mineminemine #totaalnietverliefdofzo #australianshepherd #aussie
  • Oooh.... Dit moment... Was een verrassing voor mijn Papa, Mama en 2 grote zussen. ♥️ Zij hebben me helpen opstaan toen ik leerde lopen, maar vangen me nog steeds! .... Hele versie in link in bio. #dankbaar
  • Het is al bijna 5 jaar geleden, maar nog steeds zijn we dikke maatjes!!! Ze waren op bezoek 😍🙏🏻 Herkennen jullie ons nog terug?! Swipe voor een ‘oude’ foto! ✌🏻🔙 @thevoicekidsnl #tb #thevoicekids
  • 🧘🏼‍♀️🙏🏻♥️ #yoga #flexibility #practice
#split #yogapractice #stretch #stretching #fullsplit #spagaat #yogavideo #video #yogagirl #namaste

Volg Laura

Nieuws

Mental Health Foundation