Laura van Kaam

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

We hebben groot respect voor zangeres en Voice Kids winnares Laura van Kaam (18). Ze zal ook acte de présence geven terwijl ze momenteel zelf lijdt aan een zware depressie.

Ze zegt hier zelf over:

“Het Depressiegala zie ik als een kans om mijn verhaal ook via mijn muzikale weg te kunnen vertellen”

“Muziek geeft mij de energie en kracht om deze zware periode te kunnen doorstaan”.

Kort geleden vertelde ze via Facebook dat ze aan een depressie leed. Ze kreeg veel bijval en waardering voor haar openheid.

Lieve volgers, dit is mijn verhaal. Een heel eerlijk verhaal. Ik verplichtte mijzelf net weer wat leuks te posten op…

Geplaatst door Laura van Kaam on stage op dinsdag 6 december 2016

Een korte impressie

Meer informatie over Laura

Bekijk meer video’s op Laura’s eigen youtube kanaal of haar eigen website.

Instagram Laura

  • Gitaar knuffelen in de duinen. Vet romantisch. HEY HO mensen! Wie woont er in de buurt van Rotterdam? More soon 🤭🤫😏 📸 #shoot
  • Blue monday last year! 🦋 💙 Eigen song #icantseethelight #singersongwriter #bluemonday
  • Fiona, de middelste op de foto, én de oudste van ons drietjes, heeft zojuist haar master diergeneeskunde in ontvangst mogen nemen en wat zijn wij TROTS!!!! ♥️ Ze heeft al een baan, is een van de weinige pluimveeartsen in NL.. Zo fijn om hierbij te zijn vandaag... 🎓 Fiona heb het goed. Ik hou van je.
  • ♥️🎶 Na mijn nieuwe song ‘Bleeding Wounds’, het applaus mogen ontvangen, dan is DIT mijn gezicht! #vereerd
  • Knuffelen.. #😍♥️ @buddiesadventure
  • Kerstavond was echt top! Lijken pap en ik op elkaar?! ♥️😬🎄 Zoals je ziet heb ik een kersttrui aan... De hele familie in jurkje of in pak, maar ik gewoon op de manier waar ik mij op dat moment lekker in voelde! 
En nu hebben we afgesproken dat iedereen volgend jaar in foute kersttrui komt 😍 
Dus, om de boodschap nog even duidelijk te maken: Doe wat goed voelt, dat is niet egoïstisch. Verwachtingen zijn slechts verwachtingen maar ieder heeft zijn eigen grenzen en beleving. 
Ik heb enorm genoten, eerste en 2e kerstdag doen we even helemaal niets, zodat ik op ‘3e’ kerstdag, die officieel niet bestaat haha, we verder gaan met alle cadeau’s!!!! #begripisfijn #enmarleenhangtnogindelucht #komtgoeduit @marleenvankaam Werkse en tot morgen!!!😍
  • Kerst vind ik een van de mooiste periode’s van het jaar. Ik ken veel lotgenoten die deze dagen verschrikkelijk vinden, die hopen dat het zo snel mogelijk voorbij is. Die de woorden ‘Happy New Year’ niet kunnen aanhoren. ‘Happy?! Serious?!’ En ja, dit voel ik soms ook. Maar ondanks de stressvolle dagen en weinig slaap ben ik wel enorm gelukkig met wat ik om mij heen heb. Fantastisch lieve familie en vrienden, en veel begrip. Als Lau zich even terugtrekt is dit namelijk geen enkel probleem. En dat maakt mijn Kerst, ook mijn kerst. Vorig jaar was het nog wat onwennig, zat ik veel boven en had ik veel verdriet dat ik het niet zo intens kon voelen en meemaken als de rest. Nu weet ik dat dat ok is. Ieder zijn eigen  draagkracht en grenzen. Ik hoop vooral op een gezond 2018, en dat hoop ik voor iedereen! Maar nu eerst, vieren/ beleven we deze mooie laatste dagen van 2017, KERST. Het feest van de lichtjes, liefde en familie. En hoe je deze dagen ook mag beleven, zorg dat jouw kerst, jouw kerst blijft. Doe wat JOU gelukkig maakt, waar jij je goed bij voelt. Dit is alles behalve egoïstisch, maar ook dit heet: zorgen voor jezelf! Geniet, en leef! ♥️👍🏻🎄 Laura.
  • Sowieso mijn held 😍 Robbin ging dit jaar viral met zijn pannenkoekenfilmpje (swipen —>) Hij was ook te gast in de studio bij de opnames van ‘Helden van 2017’! Tag iemand die Robbin ook moet zien!😂♥️🍴
  • Zoals @borsato al zei toen ik 13 was: “Het is niet alleen de noten zingen, maar ze ook voelen” ... Met die insteek zijn we samen ver gekomen (hebben we zelfs gewonnen! #thevoice) en met die insteek sta ik er nog élke keer. Muziek is emotie! ♥️ #Lessismore

Photo: carolien sikkink/ photoline

Volg Laura

Nieuws

Mental Health Foundation