VIP Diner

LET’S EAT – TALK – BE ENTERTAINED

Een depressie is niet leuk. Ons Depressiegala is dat wel. De Mental Health Foundation nodigt u daarom van harte uit voor een exclusieve VIP-ervaring op maandag 16 januari in Theater Amsterdam.

Elk mens met psychische kwetsbaarheid heeft ook talenten. En dat laten ze aan u zien en horen op het Depressiegala. Hun krachtige kant. Om te zorgen dat we nu eindelijk eens normaal gaan doen over psychisch lijden.

Programma VIP-arrangement

16.30 uur
ontvangst

17.00- 19.30 uur
LET’S EAT  3-gangendiner
/ TALK ABOUT DIPS
/ BE ENTERTAINED

20.00 uur
aanvang DEPRESSIEGALA
/ Avondvullend theaterprogramma

De volgende namen hebben hun medewerking aan het avondprogramma toegezegd:

The voice kids winnares Laura van Kaam, cabaretier Mike Boddé, kleinkunstenares Martine Sandifort, presentatrice Anita Witzier, cabaretier en televisiepresentator Pieter Jouke en cabaretier Marjolijn van Kooten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Brenda.
Zij weet alles over het VIP Diner.

Mental Health Foundation

Met uw aanwezigheid op deze avond steunt u de Mental Health Foundation, de stichting achter het Depressiegala. Met deze steun kunnen we helpen om depressie bij jongeren te bestrijden. Zij zijn momenteel de grootste risicogroep en onze toekomst. Het goede doel van het Depressiegala is het project: jijbentdeenigeniet.nl.

Voor €200,- per persoon bent u onze gast
tijdens zowel het exclusieve VIP-diner als het gala.

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze bijzondere avond te komen? Dan kunt u ook op een andere manier bijdragen, als donateur of door iets te doen voor onze stichting. U kunt donateur worden op de site van de Mental Health Foundation.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op deze speciale Blue Monday!

De Mental Health Foundation